En dag i ditt liv

SYNOPSIS

 

  

  

ENDAGIDITTLIV


 

An original motion picture screenplay by


MIKAEL NOVAC




Syfte/Handling;

Människor är personligheter i form av olika karaktärer.


Denna film är tänkt att skildra människors olika sätt att se på vad som är galenskap och vad som är normalt. Vem är det som bestämmer att det är just så som det är och varför är det inte på ett annorlunda sätt? Koder som står innanför varje text som någonsin är skriven. Konspirationsteori på högre nivå.  Aldrig har du skådat denna klockrena komedi om människor i vardagliga livet som vi lever.

Klipp - Oj vad hände, vi såg ju på film just nu. Plinkppllkunk. - Tror ni dom märkte något? Klipp - HALLÅ??????? Klipp - Egentligen är det bara detta en skön liten short story och endast bara nånting jag vill berätta.



Tills vidare, ha en fortsatt trevlig kväll med vad ni nu än gör.


// m


Målgrupp;

Jag vänder mig till berörda parter dvs. folk som söker efter något här i livet och undrar just kring livsåskådande frågor som tas upp. Men om man skall ringa in en speciell åldersgrupp så rör det väl sig om en ålder från 15-40 år. Dock skall även både yngre och även äldre kunna se filmen och finna den intressant och givande.


Avrundning;

Filmens längd hade jag tänkt mig en drygt 10-15 minuter, högst 20 minuter. Den skall börja med en slags introduktion av temat på filmen dvs. filosofi och livsbejakande frågor. Man ser alltså inte att DU sitter på mentalsjukhus först, för att göra din karaktär trovärdig. Filmen slutar dock med att man får se att du sitter på mentalsjukhus och det är då allting vänder gentemot din trovärdighet.



Tills vidare, ha en riktigt bra kväll faktiskt vad ni nu än gör.


// m


Comments

Comment the post:

Name:
Remember me?

E-mail: (Hidden)

URL/Blog:

Comment:

Trackback